08.06.2017

Mora lanceert unieke bed & breakfast in Gent!

Ooit al gedroomd van een ontbijt met Viandelle of een Kipkorn voor het slapengaan?

Mora lanceerde de hele maand juni een wedstrijd op haar Facebookpagina, waarbij deelnemers elke week een weekend in de enige echter Mora bed & breakfast in Gent konden winnen!

De bed & breakfast is volledig aangekleed en ingericht in Mora thema. Zo zijn Mora snacks en frietjes het centrale thema in de slaapkamer: een dekbed met twee Spicy Viandelles lekker naast elkaar, boven het bed kaders met de verschillende snacks en naast het bed een gigantisch pak frieten. Ontbijten op bed doe je gewoon met een lekkere Viandelle, Kipkorn, Carrero en tal van andere Mora snacks. Op het nachtkastje staat een airfryer in plaats van een nachtlampje, en de diepvries zit bomvol Mora snacks.

In de woonkamer kun je je uitleven met een kickertafel van Mora, waarbij de voetballers vervangen zijn door de Lucifer snacks. Voor de gasten liggen ook handdoeken en witte Mora badjassen klaar, die een beetje doen denken aan het jasje van de befaamde Cora van Mora.

In nauwe samenwerking met Gutzandglory werkt Day One een PR - strategie uit, die de actie bij heel wat media in de kijker zette.