14.04.2017

Bandai Namco aanwezig op FACTS met Tekken 7 en Little Nightmares

FACTS - dé beurs voor fans van Fantasy, Animation, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay - vond dit jaar plaats op 1 en 2 april in Flanders Expo te Gent waar Bandai Namco present tekende met een eigen stand. Het was de perfecte gelegenheid voor jong en oud om alvast kennis te maken met zowel TEKKEN 7 als Little Nightmares, die beide pas later dit jaar verschijnen.

Het publiek kreeg de kans om TEKKEN 7 te komen ontdekken en het tegen elkaar op de bank op te nemen op groot scherm, naast de voorziene pods. Iedereen die bij de stand langskwam kreeg ook een exclusieve TEKKEN 7-poster mee naar huis, naast heel wat goodies die op beide dagen werden uitgedeeld.

Naast TEKKEN 7 fleurde Little Nightmares de booth van Bandai Namco op. Dit donkere, onvoorspelbare verhaal confronteert je met angsten uit je kindertijd, terwijl je een meisje in een gele regenjas helpt te ontsnappen aan The Maw - een enorm, mysterieus vaartuig bewoond door verdorven figuren op zoek naar hun volgende maaltijd! Succes verzekerd voor fans van platformers.